Op zoek naar een online marketing freelancer in Amsterdam?

Mijn passie voor online marketing komt vanuit de combinatie tussen data, strategie en creativiteit. In mijn ervaring als online marketing freelancer zijn deze disciplines ook de perfecte match voor een succesvolle online marketing strategie!

>> Mijn doel is om bedrijven te helpen groeien en huidige online marketing activiteiten te optimaliseren.  

✓ SOCIAL ADVERTISING

✓ SEA (SEARCH ENGINE ADVERTISING)

✓ AFFILIATE MARKETING

✓ DISPLAY & VIDEO ADVERTISING

✓ MARKETING AUTOMATION

✓ DATA TRACKING & ANALYTICS

Eerdere Online Marketing Projecten & Klanten

Online marketing freelancer June:

Als online marketing freelancer en interimmer werk ik veel in- en rondom Amsterdam, maar neem ik ook Internationale projecten aan. Met 5+ jaar ervaring als freelancer heb ik aan vele mooie projecten gewerkt. Ik werk freelance op projectbasis, oproepbasis (consultancy), maar doe ook in-house projecten of interim klussen.

Van een enkele campagne tot de gehele opzet en uitvoer van de online advertising, alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar mijn beschikbaarheid!

PROJECT BASIS
IN-HOUSE
(project/workshop/training)
“ De tips vlogen ons om de oren! Veel nuttige en interessante informatie tijdens de workshop social media advertising. “
Yellow Communications
June is een enthousiaste en zeer ervaren online marketeer. Ze heeft van veel verschillende dingen kennis en kan zeer goed meedenken met het bedrijf. Na een periode van c.a. 3 maanden hebben we een aantal mooie successen bereikt: een ingewerkte medewerker die de basis nu zelf kan, meer dan 600 potentiele leads waarvan we een e-mail adres hebben, tientallen offerte aanvragen, goed beleid op social media / remarketing / e-mail marketing etc. Dank June voor je goede hulp, we kunnen je van harte aanraden!

Thomas Verheul - CEO Evenses B.V. (www.evenses.com)

Evenses
“ Ik werk al jaren met June samen en ervaar haar als zeer prettig en accuraat. Van haar actuele kennis en ervaring in de social media heb ik met mijn bedrijf Zuydwal Veilingen al veel profijt gehad. “

Margriet van Seumeren – Zuydwal Veilingen

Zuydwal veilingen

Mijn online marketing proces:

> Definieer bedrijfsdoelen, huidige positie, doelgroep en hun customer journey.
> Creëer een marketing strategie.
Optimaliseer huidige kanalen.
> Start nieuwe online marketing activiteiten.
online_marketing_customer_journey

Eerdere digital marketing projecten

LET’S FIND OUT HOW I CAN HELP YOU